30 nov 2018, 6:31

Настоящата власт 

  Poesía » De amor
564 1 0

Наистина не разбирам. 
Обич е. Нежност. Страст. Желание.

Копнеж... Мечтание...
Защо се промушва и тази тъга между тях?
Тя е разстоянието, което всякак ни дели...

Ала е и несигурност в бъдещото Нас...
Все въпросителни от тази, настоящата власт...

© З. Райкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??