28.11.2005 г., 16:42 ч.

НАСТРОЕНИЕ 

  Поезия
1063 0 3
ЛЯТО КАТО СТАРО ЗЛАТО
ГРЕЕ В ТВОИТЕ ОЧИ,
ВЯТЪР С ДЪХ НА ЮЖЕН ПОВЕЙ
РОШИ ТВОИТЕ ХУБАВИ КОСИ.

ЛЯТОТО Е МАЛКО СВЕЖО ЧУДО,
СБЪДВАНЕ НА ВЕСЕЛИ МЕЧТИ.
ЛЯТОТО Е СКЪП ЧАРОВЕН СПОМЕН
ИЗЖИВЯН С ПРИЯТЕЛИ ДОБРИ.

ЛЯТО КАТО СЛЪНЧЕВ ПОРИВ,
НЕЖНО НИ ДОВЕДЕ ЛЮБОВТА,
ВЯТЪР С ДЪХ НА ЛЕТЕН СПОМЕН,
ВЕЧНО ЩЕ НИ ВРЪЩА В МЛАДОСТТА.




© МАРИЯ АНДОНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??