28.04.2015 г., 21:06 ч.

Настроение 

  Поезия » Гражданска
444 0 0

Когато не ти е комфортно в душата,

когато сънят пеперуден кръжи,

с кафе и цигара разгонваш мечтите,

ти не унивай, не мисли, не тъжи!

 

Идват неочаквани красивите мигове,

усмивката - брошка на твойто лице,

обичай, люби, не спирай, а тичай,

към нови надежди, към светло небе!

 

Живота срещни с прегръдка разтворена,

минало - свършено наведнъж загърби,

на злоба и завист ухо не наддавай,

на грозната истина пръст покажи!

 

Когато не ти е комфортно в душата,

когато сънят пеперуден кръжи,

погледни към звездите, бисерно-нежни,

с усмивка и радост в дланта събери!

 

Петър Пацев

© Петър Пацев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??