18.07.2007 г., 16:12 ч.

Настроение (Право огледало) 

  Поезия
681 0 2

Настроение

Песента ми замря.
Посред лято.
Суховеят! Отвътре руши.
И студено, и пусто.
Намятам,
безразличната маска. Души.

Песента ми замря...
Де е, Лято?
Уж втвърден съм. Ръми.
По прозорците капе.
Отвята,
радостта ми притваря очи...

Песента ли замря,
мое Лято?

3 Юли 2003, Ломбо Есте.

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??