19.06.2016 г., 12:24 ч.

Настъпи ме! 

  Поезия » Любовна
1171 1 2

 

 

Настъпи залезът,

и с него краят на работния ден

а аз луд да се прибера у дома,

защото цял ден се чувствам вдъхновен

да напиша този стих

за моята красива любов,

и след това да го покажа на своята любима,

тъй като по телефона чух я

да се оплаква сладко ядосана.

И прибрах се и ме изненада денят.

Очакваше ме тя с нетърпение.

(И този път беше сготвила тя)

И Хвърли ми  се на врата.

Ах, че лудост! Малшанс на късметлия.

Радостен я взех в ръцете си

и щастлива тя ми рече:

Как ми липсваше!

Тогава отвърнах аз на този неин

палав поглед:

Тази вечер ще бъде незабравима.

И Днес, както всеки един ден,

редовете ми пишат за любов

и за това как се обичаме...

 

 

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??