21.02.2008 г., 11:12 ч.

Насън 

  Поезия » Любовна
663 0 4
 

НАСЪН

(вместо песен)

 

 

В съня си аз чувствам как някой ме търси -

незрими очи едва ме докосват...

И нежните думи се носят край мене,

подобно на шепот от вишни...

Криле от мечти и от лунни копнежи

издигат ме лудо нагоре.

И колко е тръпно, макар и насън,

щом твойте очи ме намират.

 

В съня си аз чувствам как някой ме гали -

незрими ръце едва ме докосват.

И нежните думи се носят край мене,

подобно на шепот от вишни...

Криле от мечти и от лунни копнежи

издигат ме лудо нагоре.

И колко е тръпно, макар и насън,

щом твоите длани ме галят...

 

В съня си аз чувствам как някой ме чака -

незрима душа едва ме докосва...

И нежните думи се носят край мене,

подобно на шепот от вишни...

Криле от мечти и от лунни копнежи

издигат ме лудо нагоре.

И колко е тръпно, макар и насън,

щом твойто сърце ме очаква.

© Радост Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??