25.07.2015 г., 9:34 ч.

Наташа Кампуш 

  Поезия » Бели стихове
478 0 0

Горящ ореол

Обезперени

Бели криле

 

Пълзящ тиран

Къпещ се

Във светлина

 

Ангела в

Канавка сам

Очите пълни

 

Блясъка на

Тлеещ ореол

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??