Jul 25, 2015, 9:34 AM

Наташа Кампуш 

  Poetry » White poetry
540 0 0

Горящ ореол

Обезперени

Бели криле

 

Пълзящ тиран

Къпещ се

Във светлина

 

Ангела в

Канавка сам

Очите пълни

 

Блясъка на

Тлеещ ореол

© Калоян Велинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??