9.05.2019 г., 23:26 ч.

Натравяне 

  Поезия » Философска, Оди и поеми
451 0 0

Птиците западат рязко към земята
Последни викове се чуват из перата
Оглушава някога тъй пъстър наший свят
Губи свойта прелест, звук и цвят.

 

Тишината стане изток запад,
А телата падат като град.
Пълен ад настанал е в света
Хаосът свой е във разцвета.

 

Тъжен вятър свири на цигулка
Сякаш в гробище минава булка.
Нищо нито пръст помръдва.
Сякаш цялата природа – мъртва.

 

В тоз момент приливът помита всичко,
И остава нещо единствено едничко.
Самота и болка само завладяват.
И живота бързо те натравят.

© Никой Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??