8.07.2009 г., 11:08 ч.

Натрупано 

  Поезия » Философска
497 0 4

Натрупано

Имам какво да не кажа,
но се налага да казвам
и да скицирам пейзажа,
без табута да спазвам!

Имам какво да покажа,
но за Пикасо не ставам
и се налага в римажа,
самия аз да заставам!

Имам какво да ви кажа,
но се налага да пиша
и да си трупам багажа,
в моята блогерска ниша!

05. 07. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??