Jul 8, 2009, 11:08 AM

Натрупано 

  Poetry » Phylosophy
502 0 4

Натрупано

Имам какво да не кажа,
но се налага да казвам
и да скицирам пейзажа,
без табута да спазвам!

Имам какво да покажа,
но за Пикасо не ставам
и се налага в римажа,
самия аз да заставам!

Имам какво да ви кажа,
но се налага да пиша
и да си трупам багажа,
в моята блогерска ниша!

05. 07. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??