21.08.2005 г., 4:00 ч.

Натъжаващо 

  Поезия
844 0 4
За лятото скърби,
когато есента очакваш.
за сухите върби
изпили слънцето до капка,
за пясък, който стъпките изтрива
от сушата на вятъра изпръхнал,
за залив,който нежността прикрива
-страстта на бурите прегърнал.
За цвете уморило се да вика
със аромата си пчелите,
за отлетялата авлига,
за резедата на тревите…
и за последните лъчи
които залез във очите слагат…
Ако си тъжна поплачи .
Помага.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??