25.10.2007 г., 10:44 ч.

НАУЧИ МЕ! 

  Поезия » Любовна
1119 0 13

Научи ме без теб да живея!

Научи ме без теб да сънувам!

Научи ме за друг да копнея!

Научи ме за друг да будувам!

 

Научи ме нощта да прегръщам,

без тъгата по спомена нежен!

Научи ме душата да връща

всяка моя греховна потребност!

 

Научи ме без тебе да дишам!

Очите ти очите ми да оставят...

Помогни ми да спра да обичам...

Помогни ми да те забравя!

 

(прочетох горенаписаното от душата...

сили нямам да ти го изпратя...)

© Марияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??