28.11.2008 г., 22:41 ч.

Научи ме 

  Поезия
548 0 1
Научи ме


Накарай ме да спра да дишам,
накарай ме да ме боли.
Накарай ме със кръв да пиша,
да рисувам със сълзи.

Бутни ме в тази безтегловност,
да се рея кат перо
и без никаква условност
да не бъда същество.

Направи ме човек отново,
да мога да се смея
и когато стана готова,
човешки да живея.

Научи ме ТИ да обичам
и жестоко да мразя.
След себе си само да тичам,
безмилостно да газя.


© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??