16.05.2006 г., 18:31 ч.

Научи ме 

  Поезия
751 1 0

Ти ме научи как да оставям
и да обръщам гръб на любовта,
ти ме научи как да бягам
и да не виждам ранената душа.
Ти ме научи как да бъда безразлична,
да оставям вгледани във мен очи,
ти ме научи как да забрявам всичко -
спомени, копнежи и мечти.
Но ти разбираш ли, че още те обичам,
че не мога да погледна друг.
Ти разбираш ли? За мен си само ти
и без тебе ще умра от студ.
Ти ме научи на всичко,
на вярност, ревност и мечти.
Научи ме как за теб да копнея,
само едно забрави-
да ме научиш как без теб да продължавам да живея.

© Яна Келорска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??