11.02.2021 г., 20:00 ч.

Научи ме как да те обичам 

  Поезия » Любовна
329 0 4

Различна си. Привличаш ме със слово,

жадувано от мене дълго време.

За мене си, повярвай, нещо ново -

посяло във сърцето чудно семе.

 

Усещам все добрата ти магия,

макар и в скромност да ме убеждаваш.

Желая в тебе, мила, да открия

нежността, с която завладяваш.

 

И пред теб сега стои неук.

Влюбен искрено, ала не знаещ.

Ти Вселена нова си и тук -

с теб отново съм така мечтаещ.

 

Отначало в любовта аз сричам.

Научи ме как да те обичам.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??