18.02.2007 г., 12:04 ч.

Научих... 

  Поезия
668 0 4
Какво разбрах:
Да си НАИВЕН - равно е на ГЛУПОСТ.
АГРЕСИЯта означава МЪДРОСТ,
НАХАЛСТВОто - ПРОГРЕС.
Да си ЧУВСТВИТЕЛЕН е СМОТАНЯШКО;
ДОБЪР си с другите - ПРОСТАШКО.
Досадно многословие било - ДИПЛОМАТИЧНОСТ,
А ЛИЦЕМЕРИЕТО - АРТИСТИЧНОСТ.
ЗЛОБАТА наричат СПОРТЕН ХЪС
БЕЗЧЕСТИЕТО - ЕКСЦЕНТРИЧНОСТ
Така... въздишам и се чудя
върху кое ли КАЧЕСТВО
да се потрудя?! Достатъчно НАИВНА
съм (прочитай ГЛУПОСТ).
Май липсват ми ПРОГРЕС и МЪДРОСТ.
Игрички да играя не умея,`щот`
СПОРТЕН ХЪС и ЕКСЦЕНТРИЧНОСТ не владея.
Остава да се пробвам с АРТИСТИЧНОСТ...
Какво?! Бъди по-ясен!
Смееш се? И казваш ми "честито"?!
За бога! Колко съм ДИПЛОМАТИЧНА!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??