31.05.2006 г., 10:13 ч.

Навеждат глави тополите 

  Поезия
548 0 8
Навеждат глави тополите.
Бие ги силният вятър.
Сякаш спира за миг...
Този път страшен ритник във гръбнаците.
И навеждат тела тополите,
И навеждат телата си хората.
Сякаш вече ще се откажат,
Сякаш най–сетне ще викнат ”Добре”!
Не.
Изправят глави тополите.
Бие ги силният вятър.
Сякаш за последно да видят...
Този път страшен ритник във гръбнаците.
И се свличат на асфалта тополите,
И се свличат на асфалта и хората.

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??