31.01.2007 г., 1:38 ч.

Навик 

  Поезия
788 0 8
 Отново в мрачни мисли се олях,
тъй както самичка си седях.
И мислех си за теб, за нас,
за прекараните с тебе всеки миг и час.

И спомних си аз хубавите дни,
когато бяхме лудо влюбени,
когато гледаше ме във захлас,
когато гледах те така и аз.

И още те обичам,
не отричам.
За тебе всичко пак бих дала,
и обичта ми пак за теб е цяла.

Но песента ни вече е изпята, знай,
историята наближава своя край.
По навик заедно сме от известно време,
един за друг сме станали отдавна бреме.
И "Сбогом!" ще си кажем несъмнено,
макар сърцето да остане наранено.

Но вкъщи веч не съм сама
и друг път пак ще мисля за това...

© Марина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??