19.06.2008 г., 11:13 ч.

Навременно 

  Поезия » Философска
480 0 9
В този свят започва всичко отначало,
вечни се завръщат жестове, пароли,
гълъби тъмно-сребристи по паважа
пристъпват наперено, идват от Рая.
С минало просто ли съществуват,
мислите ни пъстро завъртулват!?
Носят код отсят и разбираем,
носят на криле си любовта ни.
Как е сбъдвана незнайно в бъдното!
Как е търсена безвременно, в отминалост!
Бурно шествие и време ветроносно
от гълъби тюркоазени донесена...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??