16.12.2022 г., 15:04 ч.

Навярно си съвсем сама… 

  Поезия » Любовна
253 3 5

А Господ слезе тук. Но не спря.

И тръгна да те дири в сто посоки.

Небето беше в мрак и заваля.

Навярно си съвсем сама и мокра.

 

Небето беше в мрак. А ти

остави Бог една жена да търси.

Но този свят отдавна теб гнети

и болката съвсем, съвсем не свършва…

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??