Dec 16, 2022, 3:04 PM

Навярно си съвсем сама… 

  Poetry » Love
329 3 5

А Господ слезе тук. Но не спря.

И тръгна да те дири в сто посоки.

Небето беше в мрак и заваля.

Навярно си съвсем сама и мокра.

 

Небето беше в мрак. А ти

остави Бог една жена да търси.

Но този свят отдавна теб гнети

и болката съвсем, съвсем не свършва…

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??