17.03.2019 г., 11:25 ч.

Навярно съм и двете 

  Поезия » Любовна
358 2 3

Господи, какво е любовта

ако за мен несподелена си остава?

Не е ли бич за моята душа,

която да я срещне се надява.

Не е ли болка дето няма край

и вечно безпощадно ме дълбае.

Животът стана Ад, наместо Рай

и в него на любови не ухае.

Негодна ли съм, що над мен тежи,

изкупвам ли на някой греховете?

Грозна ли съм, грешна ли, кажи…

А може би навярно съм и двете.

Дано в живота има кръговрат,

защото съвършено грешни няма.

Какво да сторя? Няма път назад.

Прости ми и ми дай любов голяма.

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??