10.06.2009 г., 7:40 ч.

Навън е топло. Но какво от това?! 

  Поезия » Любовна
613 0 5

Навън е топло.
                          Но какво от това?!
Луната е красива.
                          Не ме вълнува сега.
                        …

Пореден стих за тебе пиша,
                          а сърцето ми самотно си въздиша,
че иска те сега до мен
                          (и всяка вечер пее този рефрен).

Хайде да променим съдбата,
                          хайде да съберем телата,
жадуващи се страстно,
                          играейки опасно.

Нека хората завиждат!
                         Нека да се чудят и да питат:
“Как все един след друг тичат,
                         а така силно се обичат?”

С усмивка появи се сега
                         и гушни ме силно на мига!
Погледни ме с тези влюбени очи
                         и нашия път напред ми посочи!


© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??