17.08.2013 г., 16:58 ч.  

Навътре 

  Поезия » Друга
348 0 2

Изведнъж думите секват -
краен брой от безкрайно променливи чувства;
бяла пяна,
която морето прибира за ревнивите птици.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Публикувано във:

 

в-к "Уикенд" 29 септ - 5 окт 2018

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??