15.07.2022 г., 7:30 ч.

Назад във времето 

  Поезия
184 1 3

    

       Назад във времето

 

Във детството се връщам босонога,

и спомените се редят.

С любов и радост светла, разпиляна,

те времето ще украсят.

 

А вечерта е толкова красива,

щурците пеят в късен час,

нощта е тайнствена и мълчалива,

в сърцето си я нося аз.

 

И образи далечни и любими

докосват моята душа,

и аз във приказния свят по детски

със щастие ще ги даря.

 

Ще ги запазя дълго, дълго в мене,

прекрасни като любовта,

не може никой, никой да ги вземе,

донесли са ми красота.

 

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??