31.12.2014 г., 17:26 ч.  

Назаем 

  Поезия » Друга
450 0 1

           Назаем

 

 

 

Всичко е само назаем. -
Огънят. Първият сняг.
Лятото с плажа безкраен.
Пътят дотам. И назад.

Утрото - ясно и свъсено.
Всяка целувка. И смях.
И ръкавицата - с пръстчета,
махащи още след тях...

Никне по пътя нетраен -
в стъпките ни - трева.
Всичко е само назаем.
Как не разбрахме това!

 

 

 

 

 

 

 

© Емил Хаджидиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??