Гуд морнинг или Гуд намордник,
Добър ден за теб и два за мен,
Честит Свети Валентин, Амин!
Добре дошъл и на Трифон Зарезан -
да го "зарежем" и винения калпазан,
времената са такива, каквито си наливаш -
с греяно вино и върла ракия,
с любими хора или добри комшии -
който празниците не почита -
късмета и берекета си подрита!
Един поет го е казал по-напред -
"Кой не види дънце - да не види слънце!"
Чин-чин, наздраве, на здоровье -
ръцете горе, маски долу!
© П Антонова Всички права запазени