25.12.2007 г., 12:45 ч.

Не беше приказната Коледа това 

  Поезия » Философска
783 0 3

Не беше приказната Коледа това,

а беше странна вечер из града.

Не беше приказната Коледа това,

а беше поредният урок,

да оцелееш след смъртта...

Запазих си душата цяла,

измислих поуката аз.

Плаках, ридах, но пак бях жива.

Въпреки всичко останах си АЗ!

                                           2:20 am   

                                         25.12.2007   

© Десислава Банова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??