27.01.2019 г., 18:46 ч.

Не бих ли 

  Поезия » Любовна
794 0 3

Какво не бих направила за таз усмивка?!

Не бих ли преобърнала света...

Не бих ли тичала към тебе без почивка,

не бих ли тръгнала и боса по снега?

 

Не бих ли прекосила океани да те видя?

Не бих ли разрушила каменни стени?

Кое е онова, що аз не мога да премина?

Кое е онова, което ни дели?

 

Не бих ли дала цялата си сила?

Не бих ли спряла, за да разбера поне...

Това, което в мен не дава мѝра

е защо съдбата щастието ми отне?

 

Какво не бих направила за таз усмивка?

Надеждата отдавна изтъня...

Изгубена любов не се завръща,

но още пари ме в съня...

© Антониа Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!!!
  • Всяко нещо си има цена включително изгубената Любов.Наддавай!
  • Какви ли щуротии не бихме направили от любов?! Но обикновено на единия му пука повече отколкото на другия... Поздрави и .... смело напред!
Предложения
: ??:??