15.07.2017 г., 8:16 ч.

Не бягай 

  Поезия » Любовна
299 0 0

Нейният красив глас,
ме подлудява.
Бих и подарил цветя,
но не знам нейния адрес.
------------------------------------------
Мога да ти дам нещо,
което никой друг не може.
Това е истината,
не бягай от нея.
------------------------------------------
Ти си в моето сърце,
плача защото си далеч.
Колкото и да се опитвам
не мога да спра.
------------------------------------------
Сълзите ми са толкова много,
че биха наводнили Сахара.
Не бягай от мен
и от истината.
------------------------------------------
Любовта ти ще ме спаси,
от сянката на самотата ми.
Искрен съм към теб,
искам само теб. Обичам те!
 

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??