2.07.2013 г., 23:39 ч.

Не бягай от мен... 

  Поезия » Любовна
683 0 2

Не бягай от мен, момче,

поглеждайки скришом през рамо,

понеси ме на твойте ръце,

с устни рисувай ме само.

Не се страхувай от мен, момче,

аз съм горска самодива,

подари ми свойто сърце,

ще му вдъхна и нежност, и сила.

Отдай ми се покорно, момче,

в живота ти аз съм Жената

и не ме вини, че споделяш живота си с друга,

аз нощем танцувам с луната.

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??