4.10.2007 г., 16:13 ч.

Не бях виждала звезда 

  Поезия
594 0 3

Не бях виждала звезда
от месеци, години може би...
И сега в небето съм сама
и теб те няма дори...




Сега си спомних аз за теб,
как липсват ми прегръдките-сълзи...
Мираж си ти, а аз съм кубче лед,
от твоите сълзи да ме боли!





Сега си спомних за пореден път
молбите, спомените, твоите ръце...
Сега без теб съм и  светът
ми е в твоето сърце!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??