12.09.2007 г., 14:15 ч.

Не целувай сълзите ми 

  Поезия
792 0 28
Не целувай сълзите ми,
не събирай дъжда.
Остави!
Нека леко се стича.
Нека пари гърдите ми.
Нека боли...
Ще забравя онази обида!

И да искам, не мога
да погледна назад,
капе кръв от очите ми вече.
Събери я в капачка
и отпий отведнъж...
По-набързо, че вече изтече.

Нека споменът жив за мен
да гори
там, в гърдите ти...
Късно е вече
да се правим на клоуни,
без да боли.
В цирка нов любовта ни повлече!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??