6.03.2021 г., 7:19 ч.

Не чак толкова 

  Поезия » Любовна
351 1 0

Игрички. 

Дребни сметки. 

Добре заучени 

Нарицателни 

Роли

И имена. 

Стратегии

Кокети. 

Силуети

Оплетени 

В Заплетени

Надежди

Без имена. 

Копнежи - колко? 

 колкото толкова. 

До предела

До пробиване на всичкото небе. 

Стремежи

Чертежи - 

 колкото толкова

Но не чак толкова

Ти трябва  на теб

За да ме имаш. 

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??