Игрички.
Дребни сметки.
Добре заучени
Нарицателни
Роли
И имена.
Стратегии
Кокети.
Силуети
Оплетени
В Заплетени
Надежди
Без имена.
Копнежи - колко?
колкото толкова.
До предела
До пробиване на всичкото небе.
Стремежи
Чертежи -
колкото толкова
Но не чак толкова
Ти трябва на теб
За да ме имаш.
© Maria Radeva Все права защищены