Mar 6, 2021, 7:19 AM

Не чак толкова 

  Poetry » Love
348 1 0

Игрички. 

Дребни сметки. 

Добре заучени 

Нарицателни 

Роли

И имена. 

Стратегии

Кокети. 

Силуети

Оплетени 

В Заплетени

Надежди

Без имена. 

Копнежи - колко? 

 колкото толкова. 

До предела

До пробиване на всичкото небе. 

Стремежи

Чертежи - 

 колкото толкова

Но не чак толкова

Ти трябва  на теб

За да ме имаш. 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??