1.02.2018 г., 19:33 ч.

Не чакам да бъда щастлива 

  Поезия » Философска
1566 8 21

Не чакам да бъда щастлива,
щастлива съм тук и сега.
Когато живота ме пари с коприва,
приемам дори и това.


С радост, че и болка да има,
заслужава си даже това.
И живот... благодаря, че те има!
Безценна е всяка сълза.
 

© Петя Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??