10.06.2007 г., 13:02 ч.

Не е жена! 

  Поезия
523 0 12

Не е жена, ти казвам!

Тя лунна е магия!

Със прилива приказва,

като вълчица... вие.

 

Не е жена, говоря!

А дивна самодива!

Готова съм да споря

с походката и жива.

 

Не е жена, напявам!

Тя - изгрев романтичен!

Единствена изгрява,

защото те обича.

 

Не е жена, това е!

Жарава е, изгаря!

И с който си играе,

гори го чак докрая.

 

10.06.2007год.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??