4.10.2009 г., 17:54 ч.

Не хвърляй прах в очите ми 

  Поезия
437 0 1

Не хвърляй прах в очите ми,

не ставай от приятел враг,

спомни си нявга дните си,

когато идваше на моя праг.

 

Не похабявай всичко, за което,

ако отново имаш нужда,

за теб ще е заключено сърцето

и болката ти ще е вече чужда.

 

Зад чашите, пресъхнали навеки,

ще бледнее само спомен сив,

приятелство раздава се на всеки,

но с кой ще се почустваш жив.

 

Да ги налеем още не е късно,

чашите отново да звънят,

прощавам, че ми правиш мръсно,

а ти прости ли на себе си това.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??