7.07.2009 г., 22:32 ч.

Не и в този живот 

  Поезия » Друга
730 0 2

   Ще обърна света с допир.
   Ще разруша всичко с поглед.
   Ще бъда лоша, подла, със сърце от лед!
   Ще те опустоша, ще те оставя без мен - свиреп и блед.


    В друг живот ще бъда твоята съпруга нежна.
    Ще бъда мила, истинска, небрежна.
    Ще обичам само тебе и за твоята любов ще копнея.
    Само и единствено за тебе ще живея.

    И пак казвам, че в друг живот ще е това!
    В този ще живееш в самота!  

© Екатерина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??