21.10.2017 г., 22:31 ч.

Не идвай отново 

  Поезия
385 0 1

Не идвай отново, 
за тебе вече изписах листа. 
Не идвай отново, 
преодолях те трудно след изречените неща. 
Не идвай отново, 
ще съжалявам за това. 
Не идвай отново, 
след теб не потича, само една сълза. 
Не идвай отново, 
но мерси за това, 
че припомни ми всички стари времена. 

 

Не идвай отното, 
испитвам вина. 
Не идвай отново, 
не мога да ти призная чувствата. 
Не идвай отново, 
ще се върнат чувствата. 
Не идвай отново, 
припомняш ми неща, 
които не искам са се случват до смъртта... 

© Денислава Донева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??