14.07.2015 г., 23:45 ч.  

Не искай нищо от мен 

  Поезия
405 1 0

Не искай нищо от мен.
Не мога да те обичам.
Бях мила, наивна, но днес
съм вече мъжко момиче.

Не искай нищо, недей.
Каквото имах е вече дадено.
По-добре си върви и не смей
да се връщаш в сърце изоставено.

Не искай нищо. И забрави,
че съм те карала да се усмихваш.
Тръгни си и ме остави,
с времето бурята ще утихне.

Не искай нищо от мен.
Защото достатъчно са ми взели.
И ако сега дам любов и на теб,
после ще плащаш за всички раздели.

© Рали Всички права запазени

Р. Братанова

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??