17.10.2007 г., 10:40 ч.

Не искам 

  Поезия
697 0 11
    Не искам
 
 Не искам вече да виждам (а всъщност отдавна ослепях).
 Не искам вече да слушам (и глухотата понякога е божи дар).
 Не искам да чувствам (и щастливи са тези, които болка не сещат).
 Не искам да бъда и спомен (за да може всеки с усмивка деня да посреща).
 
 16.10.2007   14:57

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??