20.11.2007 г., 10:35 ч.

Не искам 

  Поезия
560 0 4
Не искам да крия тази празнота.
Не съм щастлива...
Няма как да пазя болезнената самота
и да бъда толкова сива.
Не могат да шепнат сълзите
и тихо да ме убиват лъжите.
Не могат тайно да изчезват мечтите
или скришом да тъжат очите.
Ще изкрещя сега,
че съм празна
и нека ме чуе някой в нощта...
Толкова ли съм маловажна?
Ако болката да скриеш не успяваш,
просто я покажи...
И щом не се самосъжаляваш,
на сърцето ти няма да тежи.
Вятърът ще развее косата ми
и ще бъда спасена.
Вятърът ще отвее тъгата ми,
болката ще бъде изгасена.
Светът за мене може би е труден,
но аз ще го направя пеперуден.

© Завинаги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??