30.08.2013 г., 9:15 ч.  

Не искам ... 

  Поезия » Любовна
727 0 16

 

     

           Една си и една

                         ще си останеш

          от недосънувания

                                       ми сън!

          Не искам да те помня!

                          Така незнайна

          ще си моят блян

                           докато съм ...!

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??