3.06.2021 г., 21:02 ч.

Не искам да порасна 

  Поезия » За деца
1090 8 31

Аз не искам да порасна,

да си остана весело дете,

самолетче книжно ще направя 

с мъничките си ръце.

 

Ще литна с него към небето,

където раждат се мечти,

вземам те с мене мамо, ето,

навигатор вече си дори.

 

Тъй в безкрайните полета

от космически лъчи,

ще стигнем училище, където,

добър учител ще съм ти.

 

Аз ще те даря със обич,

ще те науча да летиш,

дете, да си остана мамо,

моля те, да позволиш!

 

© Миночка Митева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Припомни ми детенце, как се лети! »

6 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??