Jun 3, 2021, 9:02 PM

Не искам да порасна 

  Poetry » For kids
1098 8 31

Аз не искам да порасна,

да си остана весело дете,

самолетче книжно ще направя 

с мъничките си ръце.

 

Ще литна с него към небето,

където раждат се мечти,

вземам те с мене мамо, ето,

навигатор вече си дори.

 

Тъй в безкрайните полета

от космически лъчи,

ще стигнем училище, където,

добър учител ще съм ти.

 

Аз ще те даря със обич,

ще те науча да летиш,

дете, да си остана мамо,

моля те, да позволиш!

 

© Миночка Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??