2.08.2012 г., 22:14 ч.

Не искам много 

  Поезия » Любовна
1142 0 11

Не искам много, толкоз малко искам,

отново да събудя  пеперудите,

по тялото ти нежност да разплискам

и да сме луди, толкоз луди...

Не искам много, само да усетя

онова неповторимо нежно чувство,

страстта ми във очите да засвети

и името ти да нашепвам с устни...

Не искам много, толкоз малко искам,

остави ме тази нощ да ти докажа,

че те обичам, толкоз си ми близък,

ще го усетиш в погледа ми влажен...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??