Не искам много, толкоз малко искам,
отново да събудя пеперудите,
по тялото ти нежност да разплискам
и да сме луди, толкоз луди...
Не искам много, само да усетя
онова неповторимо нежно чувство,
страстта ми във очите да засвети
и името ти да нашепвам с устни...
Не искам много, толкоз малко искам,
остави ме тази нощ да ти докажа,
че те обичам, толкоз си ми близък,
ще го усетиш в погледа ми влажен...
© Светла Todos los derechos reservados
Много било!